VSO (Verenigde Senioren Oisterwijk) en SVM (Senioren Vereniging Moergestel) zijn op vele terreinen actief voor haar leden. Naast al onze activiteiten streven de besturen van VSO en SVM er naar voor haar leden kortingen te genereren.

 

Het is een win/win-situatie. Wij stimuleren de leden tot het doen van aankopen of diensten bij deelnemende bedrijven met als tegenprestatie een korting op aangekochte artikelen of diensten. De besturen hechten tevens, ook in het belang van de leden, grote waarde aan de continuïteit van het winkelbestand. Samengevat: exclusieve korting voor de leden en een hogere omzet voor de aanbieders.

 

Ook nu weer heeft een groot aantal Oisterwijkse en Moergestelse leveranciers enthousiast te kennen gegeven aan de kortingsactie te willen deelnemen. Aanvullingen of andere wijzigingen worden aan u bekend gemaakt via onze nieuwsbrieven en gewijzigd binnen de site.

 

LET OP: de kortingen worden uitsluitend verleend op vertoon van uw (geldige) lidmaatschapspas van KBO-Brabant. De pas is persoonlijk en mag niet worden uitgeleend. Deelnemende bedrijven mogen u bij twijfel vragen naar een identificatiebewijs.

 

(zie ook de voorwaarden)